BestWax intim titkok a kezelőfülkében

A fodrászok pszichológusok, de akkor mit szóljunk mi, gyantaszalonban dolgozók? 🙂 A kezelőfülke sok intim titkot rejt, melyeket mi féltve őrzünk vendégeink legnagyobb megelégedésére. Gyere hozzánk gyantáztatni és meséld el, mi bánt. Mi szívesen meghallgatunk. A gyantázás egy intim dolog: kitárulkozni egy ismeretlen előtt, felfedni azt, amit sokszor magunk előtt is szégyellünk már önmagában is nagy döntés – főleg a félénkebbek, szemérmesebbek számára. Ám ha egyszer ellátogatsz hozzánk, a simaság mellett garantáltan pozitív élményekkel távozol szalonunkból, hiszen a tested és lelked is egyszerre „ápoljuk.” Sokszor nem is a megoldást adjuk meg, hanem annál jóval többet: a lehetőséget, hogy őszintén elmondjátok azt, mi az, mi szíveteket nyomja. Az őszinte beszéd pedig a kezelőfülke intimitásában marad, a titkot őrizzük, azt soha senkinek tovább nem adjuk. Vendégeink ezért is szeretnek éppen nálunk szépülni, hiszen a test mellett a lélek is gyógyírre lel nálunk. Mottónk a 100%-os titoktartás, mely megértő gondoskodással és a tökéletesen precíz munkával párosul.

A kezelőfülke csendje

Sokan pedig csak arra vágynak, hogy a szépítkezés során gondolataikra és az előttük tornyosuló feladatokra összpontosíthassanak. Ha te is inkább pihennél és a gondolataidba merülnél a gyantázás alatt, akkor a legjobb helyen jársz. Felesleges csevegés helyett csendet kapsz és maximális kiszolgálást. Várunk BestWax szalonjainkban! Online bejelentkezés  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.